Bio

Ik ben in Zeeland geboren en opgegroeid. Een provincie met ruimte, water, wind en zon. Heerlijk!

Ik groeide daar op als oudste van zes kinderen in een huis aan de haven. In de zomer lagen er jachten met toeristen voor ons huis, en in de winter kwam Sinterklaas binnenvaren. Mijn moeder gooide dan achter ons een handje pepernoten de kamer in, terwijl wij met onze neus tegen het raam gedrukt stonden. Dan moest je kiezen: Sinterklaas zien varen en zwaaien of zo snel mogelijk de meeste pepernoten verzamelen. 

Behalve al die broers en zussen, heb ik een massa tantes, ooms, neefjes en nichtjes. Supergezellig natuurlijk: er was altijd iemand om mee te spelen of te praten.

Toen ik een paar jaar in Middelburg en Tilburg had gestudeerd trouwde ik met Hans. We kregen drie kinderen, twee jongens en een meisje. Ze houden van feestjes, van computers programmeren, van gamen, van sport en van kunst. En natuurlijk van boeken! Toen ze jonger waren schreef ik twee kinderboeken: ‘BramenBeest’, en ‘Kom op, Citroentje!’ Ook kwamen er een paar kortere verhalen in bundels terecht. 

De kinderen zijn het huis uit en studeren alledrie binnenkort af. Als ik koffie bij ze ga drinken, kijk ik altijd even stiekem in hun boekenkast, en ja hoor, mijn boeken staan er nog steeds tussen. Jippie! 

Een jaar geleden zijn we in Hendrik-Ido-Ambacht gaan wonen, omdat Hans hier voorganger werd van een gemeente. Toen kreeg ik een fijne eigen schrijfkamer…Nu heb ik dus geen excuus meer om het schrijven uit te stellen: tijd voor meer boeken en verhalen!

Ik heb nog een heleboel schrijfplannen, maar kan jammer genoeg niet alles tegelijk. Haha…hoe fijn zou dat zijn, als je alles tegelijk kon! 

Hier wil ik je op de hoogte te houden van mijn werk. Kom af en toe terug, kijk eens rond en laat me weten wat je er van vindt!

3d book display image of 'Kom op, Citroentje!'

Vind dit boek als e-book op bol.com

Een verhaal voor 8 tot 12-jarigen over een meisje dat meedoet aan een spannende skatewedstrijd!

Get Your Copy Today>> op Bol.com